top of page
  • Foto van schrijverRudi Baeyens

Dag 6.1 - Nachtwerk loont, nachtwerkers bedankt.

Deze rit dragen we op aan allen die hebben bijgedragen tot het reorganiseren van onze tocht. Van diegenen die daadwerkelijk hebben gehandeld tot diegenen die met voorstellen afkwamen en diegenen die ons moed gaven via sociale media en andere kanalen.


Zonder jullie hadden we, met bijna aangrenzende zekerheid, moeten inbinden. We hadden dit zeker niet gedaan zonder slag of stoot maar even, heel even maar, zaten we, uitgezonderd Rudi VK, met de handen in het haar.


De vele telefoongesprekken van Wim en overlegmomenten met het thuisfront brachten toch enig soulaas. Bram reed naar Tours met de vervangcamionette en arriveerde er om 00:30 uur deze nacht. Ondertussen hadden nonkel Gino en zijn zoon Wen de achtervolging ingezet met hun persoonlijk voertuig. Zij kwamen aan rond de klok van twee. Ondertussen hadden wij de inhoud van de defecte camionette overgeladen in de nieuwe en voorzien van de sponsor-bestickering.


Klokslag 02:30 uur vatten onze reddende engels hun terugweg aan. Ook zij hadden plannen deze hoogdag waardoor ze niet konden blijven voor een verse tas koffie. Zijzelf hadden ook nog gezorgd voor hun eigen bevoorrading.


Duizend maal bedankt en ons eeuwig respect BRAM, GINO en WEN. Tuurlijk ook hun partners maar ook nog eens mr. Valckenier voor zijn tussenkomsten.


Het verhaal van vandaag volgt straks. We kunnen wel al vertellen dat zowel camper als camionette hun werk probleemloos hebben uitgevoerd.


Meer in Dag 6.2


271 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page